04 / 05 / 2024

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi iletişim

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi iletişim

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk yarısında 349,5 milyar TL'yi buldu!

Türk Lirası ile gerçekleştirilen dış ticaret hacmi, 2023 yılının ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 129,3 arttı ve 349 milyar 488 milyon TL'ye ulaştı.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Dış ticaret açığı 5 ayda 56 milyar doları aştı!

Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Mayıs ayında dış ticaret açığı 12,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yılın ilk 5 ayında ise dış ticaret açığı 56,1 milyar dolara yükseldi.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuncer tarafından kuruldu. 

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi iletişim Haberi

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi iletişim

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...