18 / 04 / 2024

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sun tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi 'nde kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Dizayn Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kabakcı tarafından kuruldu.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

GOA Dizayn Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!    

GOA Dizayn Tasarım Anonim ŞirketiSarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelikkol tarafından kuruldu.

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ahmed M. Bakır Elamın tarafından kuruldu.

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL'ye yapıldı.

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli tarafından kuruldu...    

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 sermaye ile bugün İbrahim Şengül, Remzi Bilir ve Seyed Amiralı Asbaghi imzasıyla Eyüp'te kuruldu.

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sun tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi'nde kuruldu. 


Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat: a)Şirket her türlü inşaat işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü inşaat malzemeleri araç ve gereçlerinin ticaret ile iştigal etmek kamu ve özel kurumlarının ihalelerine teklif vermek ve katılmak. Bütün inşaat malzemeleri üzerine toptan ve perakende alım ve satımını, ithalatını ve ihracatını, komple ve bağımsız inşaat işleri yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...