29 / 03 / 2024

Sungurlar Konağı tarsus

Sungurlar Konağı tarsus

Tarsus Belediyesi kentteki konaklama sıkıntısını gidermek için Kızılmurat Mahallesi'nde yer alan Sungurlar Konağı'nı restore ettiriyor. ..

Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Tarsus Hükümet Konağı ihalesi 12 Mayıs'ta!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 12 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mersin Tarsus'a hükümet konağı!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı'nın ihalesi 12 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

TOKİ'den Mersin Mezitli ve Tarsus'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Mersin'in Mezitli ve Tarsus ilçesinde hükümet konağı inşa edilecek...

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi 3 Eylül'de!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin'de 3 hükümet konağı inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin'in Yenişehir, Mezitli ve Tarsus'ta hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ Mersin'de 262 adet konut ve 3 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Mersin Mezitli'de 262 adet konut yapacak. TOKİ ayrıca Mersin'in Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde de hükümet konağı yapacak...

TOKİ'den Mersin Tarsus'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin Hükümet Konağı projesinin ihalesi 2 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tarsus Belediyesi Hükümet Konağı için tapu takası yapıldı!

Tarsus'un çağdaş ve modern bir hükümet konağına kavuşması için kolları sıvadıklarını ve önemli bir adım attıklarını belirten Kaymakam Bekir Atmaca, "Yıllardır kullanılan mevcut hükümet konağı artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Tarsus Kaymakamlık binası takasla belediyeye geçti!

Tarsus Kaymakamlık binasının olduğu alan Tarsus Belediyesine geçti. Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus’a yeni hükümet konağının yapılmasının önemli bir adım olduğunu belirtti.

Tarihi Balıkesir Paşa Konağı basın müzesine dönüştürüldü!

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından hazırlanan proje kapsamında Basın Müzesi ve Medya Merkezi' ne dönüştürülen şehir merkezinde, âtıl durumdaki tarihî Paşa Konağı hizmete açıldı....

Sungurlar Konağı tarsus Haberi

Sungurlar Konağı tarsus


Tarsus'un Kızılmurat Mahallesi'nde bulunan Sungurlar Konağı ilçedeki konaklama hizmetlerinin yetersiz kalması üzerine Tarsus Belediyesi tarafından restore ediliyor. Restorasyon çalışmaları devam eden konaktaki çalışmaları yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentteki konaklama sıkıntısını  bir nebze olsun çözmek istediklerini...