18 / 04 / 2024

Sur Yapı-Hatay Akpınar Hoşdere evleri

Sur Yapı-Hatay Akpınar Hoşdere evleri

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı!

4 etaptan oluşan Akpınar Hava Kent projesinin 1 milyar dolara mal olması planlanıyor. S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, lüks bir konut projesi. İşte Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı...

Hava Kent Akpınar konut fiyatları!

Hava Kent Akpınar konut fiyatları en düşük 150 bin TL'den başlıyor. S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Yapı Kooperatifi Konut Projesi'nde aylık 600 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Hava Kent Akpınar daire fiyatları!

4 bin konuttan meydana gelen Hava Kent Akpınar projesi S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Hava Kent Akpınar daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Hava Kent Akpınar fiyat!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, havacılara özel 300 konutluk projeye başlayacak. Hava Kent Akpınar fiyat listesi 150 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sur Yapı-Hatay Akpınar Hoşdere evleri Haberi

Sur Yapı-Hatay Akpınar Hoşdere evleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Sur Yapı-Hatay Akpınar kazanmıştı. 


Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında 707 ada 1 parselde bulunan 669 adet konut ve 26 adet ticari üniteden oluşan 695 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı 14 Nisan'da alındı. 


Sur Yapı-Hatay Akpınar'a 17 Ağustos 2016'da yer teslimi yapılmıştı. Firma Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 602 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti. 


Sur Yapı-Hatay Akpınar Hoşdere arsasına konaklama tesisleri, sinema, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları, özel eğitim alanları, motel, rezidans, tiyatro, müze, kültürel tesis alanları, ticaret, ofis, iş merkezi, AVM,...