20 / 04 / 2024

Sur Yapı kampanya 2019

Sur Yapı kampanya 2019

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Sur Yapı projelerinden ev alanın ödemesi seneye!

Sur Yapı 13 projesinde başlattığı yeni kampanyayla alımlarda ödemeleri 1 yıl erteledi. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık” dedi...

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Sur Yapı Antalya'da peşinat 0'landı!

Sur Yapı Antalya projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında proje için ödenecek peşinat tutarı 0'landı.

Sur Yapı Antalya’da yeni dev kampanya!

Sur Yapı, hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral aşılayacak dev kampanyaya başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Sur Yapı’dan ‘Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk’ kampanyası!

Bölgesine değer katan projelere imza atan Sur Yapı, 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan yeni kampanya başlattı. Kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

Sur Yapı Antalya'da 25 bin TL peşinatla!

Sur Yapı Antalya projesinden 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte kampanya detayları...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı kampanya 2019 Haberi

Sur Yapı kampanya 2019

Konut kredi faizlerinde yapılan indirimi sonrasında inşaat firmaları atağına başladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sur Yapı, hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya, Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden meydana gelen Antalya Projesi’nde geçerli olacak.

Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya, yüzde 0.69’a düşüyor. Kampanyada şirket peşinatı 1 yıl öteliyor ve vade farksız 5 yıla bölüyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Konut kredilerinin düşürülmesinin sektör için önemli bir adım olduğunu sözlerine ekleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “0.99’luk konut faiz indirimi, hem sektörümüze hem de Türkiye piyasasına büyük bir nefes aldırdı. Devletimiz ve kamu bankalarımızın teşvikiyle konut sektörüne...