08 / 12 / 2025
fuzul

Süreyyabey Barajı kiralama

Süreyyabey Barajı kiralama

TÜRKİYE'nin en büyük 9'uncu sulama barajı olan Yozgat'ın Çekerek İlçesi' ndeki Süreyyabey Barajı, balık üretimine açılmak üzere Çekerek Su Ürünleri Kooperatifî' ne kiraya verildi...

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık gayrimenkul!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan gayrimenkulü kiraya vereceğini duyurdu. Söz konusu kiralama ihalesi 12 Aralık 2025 tarihinde saat 14.00’te yapılacak.

Milli Emlak’tan Bursa ve Gaziantep’te kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ve Gaziantep’te yer alan arazileri kiraya vereceğini duyurdu. Söz konusu kiralama ihaleleri 19 ve 20 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Silivri Belediyesi’nden 12 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık dükkan ve benzin istasyonu! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri’de yer alan dükkan ve benzin istasyonunu kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 25 Kasım’da yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi, Meydan AVM’deki çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Meydan AVM’de yer alan çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 6 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.

Esenler Belediyesi’nden kiralık kafe, halı saha ve otopark!

Esenler Belediye Başkanlığı, Atışalanı’nda yer alan kafe, halı saha ve otoparkı kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 7 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Lifestyle'da 132 bin 649 Euro’dan başlayan fiyatlar ve garantili dolulukla yıl boyunca kiralama fırsatı!

Kıbrıs’ta hayata geçirilen ve garantili doluluk ile yıl boyunca kiralama fırsatı sunulan Lifestyle projesinde yer alan konutların satış fiyatları 132 bin 649 Euro’dan başlıyor. 

Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!

Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’ın  konkordato sürecinde geçici mühlet 2 ay daha uzatıldı.

Argun Filo Kiralama’ya 1 yıl süreyle kesin mühlet verildi!

Finansal zorluklar yaşayan Argun Filo Kiralama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verildi.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık park ve rekreasyon alanı!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verileceği belirtildi. Söz konusu kiralama ihalesi 24 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mağdur ev sahibinden uyarı: Kamu personeli kefil olmadan ve süresiz teminat mektubu almadan kiralama yapmayın!

Mağdur ev sahibi, evini kiraya verecekleri uyardı. Ev sahiplerine süresiz teminat mektubu almadan kiralama yapmayın çağrısı geldi. 

Milli Emlak’tan İzmir ve Denizli’de kiralık gayrimenkuller!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Denizli’de yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihaleleri 20 Mart ve 25 Mart’ta yapılacak.

Belediyelerden Eskişehir ve Bursa’da kiralık 3 gayrimenkul!

Eskişehir ve Balıkesir’de yer alan üç adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu kiralama ihaleleri 27 Şubat ve 5 Mart’ta yapılacak.

Kısa süreli kiralama düzenlemeleri emlak piyasasını yeniden şekillendirecek!

Kiralık konut piyasası son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Bodrum Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Sevil Ece Gümüş yaptığı açıklamada kısa süreli kiralama düzenlemelerinin emlak piyasasını yeniden şekillendireceğini belirtti.

Süreyyabey Barajı kiralama Haberi

Süreyyabey Barajı kiralama

TÜRKİYE'nin en büyük 9'uncu sulama barajı olan Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ndeki Süreyyabey Barajı, balık üretimine açılmak üzere Çekerek Su Ürünleri Kooperatifî'ne kiraya verildi. 

Çekerek'te 2011 yılında tamamlanıp su tutulmaya başlanan Süreyyabey Barajı'nda balıkçılık da yapılmaya başlanacak. Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Süreyyabey Barajı sularında su ürünleri üretimi ve avcılığı yapılmak üzere gerçekleştirdiği ihale, Çekerek Su Ürünleri Kooperatifinde kaldı. Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Seyfali Ağdepe, barajda su ürünlerinin hangi koşullarda yapılabileceği konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra, su ürünleri avcılığının yapılabileceği alanı Kooperatif üyelerine teslim etti. 


Kooperatif Başkam Dursun Uslu, yeni bir kooperatif olmaları nedeniyle kurucu 7 üyenin bulunduğunu belirterek, "Yasa gereği bir yılın sonunda üye kayıtlarımız başlayacak. Bu esnada kiralamış olduğumuz baraj sularında balıkçılık faaliyetlerinin yapılabilmesine...