28 / 03 / 2024

Sürmene Akik Konutları nerede

Sürmene Akik Konutları nerede

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Sürmene Akik Konutları 12 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 99 adet daire bulunuyor. Sürmene Akik Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Sürmene Akik Konutları fiyat listesi!

Sürmene Akik Konutları toplam 99 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene Akik Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Sürmene Akik Konutları' nda fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Sürmene Akik Konutları toplam 99 konuttan oluşuyor. 2 bin metrekare alan üzerinde yükselen Trabzon Sürmene Akik Konutları' nda fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Her aralık ayında sıfır konutlar toplanıyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu TÜİK tarafından açıklanan 2023 konut satışlarını değerlendirerek her yılın aralık ayına dikkat çekerek kritik açıklamalarda bulundu.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Boş evlere vergi geliyor: Vergi ödemek istemeyenler evlerini satışa çıkarıyor! 

Boş evlerden vergi alınmasına ilişkin açıklamalar ev sahiplerini tedirgin etti. Hem vergi ödemek istemeyen hem de kiralamaya sıcak bakmayanlar konutlarını satışa sunmaya başladı. İşte ayrıntılar...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Sürmene Akik Konutları nerede Haberi

Sürmene Akik Konutları nerede

Sürmene Akik Konutları projesinde 10 metrekare sosyal seçenekler için ayrıldı. Projedeki daireler 151 metrekare ile 157 metrekare alan arasında değişiyor.


Sürmene Akik Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 99 adet daireden oluşan projede 3 blok yer alıyor. AKS Grup imzasıyla yükselen proje Trabzon İl'inde yer alıyor. 


Sürmene Akik Konutları projesinde kamelya, otopark, yürüyüş yolları, güvenlik, çocuk yüzme havuzu, basketbol ve çocuk havuzu, gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Sürmene Akik Konutları teslim tarihi 2015 yılının sonu olarak belirlendi. Projedeki dairelerin minimum fiyatları 160 bin TL' den başlıyorken maksimum fiyatları 210 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Sürmene Akik Konutları iletişim

Adres:Trabzon Cad. No: 132 Yomra – Trabzon

Tel:  0 462 344 01 71

Web: http://www.aksgrupinsaat.com/

Tülay...