19 / 04 / 2024

Sürmene Çamburnu imar

Sürmene Çamburnu imar

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Sürmene Çamburnu’nun yapılaşmaya açıldığını ifade etti. Pekşen, Sürmene Çamburnu’ndaki tabiat parkının ihaleyle günübirlik tesis yapılmak üzere üçüncü şahıslara kiralandığını iddia etti.

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

İmar yasası mağdurları: Plansız alanlarda 1-2 katlı, 200 metrekareyi aşmayan evlere izin verilsin!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT Derneği) taleplerini tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları nasıl bir düzenleme bekliyor? 

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Fahiş konut kiraları o ili de vurdu! İstanbul ve Ankara ile yarışıyor...

Yüksek kira sorunu neredeyse tüm ülkeye sıçradı. Yeni imar alanlarının yetersiz olması, bankaların kredi vermemesi konutta arz talep dengesini tepetaklak etti. O ilde ev kiraları büyükşehirlerle yarışıyor. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar...

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sürmene Çamburnu imar Haberi

Sürmene Çamburnu imar

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Sürmene Çamburnu’ndaki yapılaşmayla ilgili iddiaları destekleyen bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Pekşen, videoyu “Orman Bakanı hakkında Yüce Divan süreci başlıyor” başlığıyla paylaştı.


Pekşen, 50 hektarlık alanın yandığını ve yanan alanlara ‘orman villası’ adı altında tatil köyü inşa edildiğini iddia etti.


Sürmene Çamburnu’ndaki tabiat parkının, Orman ve Su İşleri Bakanı tarafından ihaleyle günübirlik tesis yapılmak üzere üçüncü şahıslara kiralandığını açıklayan Pekşen, “Ama gördüğünüz üzere üzerindeki orman villasıymış! Nasıl orman villasıysa, betonerme devasa villalar, koca bir ormanlık alanda. Heyelanla kayıyor. Yapıların yangın olan yerlerde mi olup olmadığını sürekli söylüyor Orman Bakanı. Keşke bir gelse de yangının olduğu yer neresiymiş bu halk burayı bir görse. Tam o evlerin yapıldığı yerde çatıya denk gelen yerde yanmış olan orman ağaçlarını...