25 / 04 / 2024

Sussex Düşesi Meghan Markle

Sussex Düşesi Meghan Markle

Sussex Düşesi Meghan Markle, yeni evi için tam 3 milyon sterlin (23 milyon lira) harcadı! İngilizler ise isyan etti.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Altın ve gümüşü unutturdu! Dünyada ‘bakır’ endişesi! Uzmanlardan çok ciddi uyarı!

Bakır piyasalarında ‘Peru’ endişesi yaşanıyor. Dünyanın en büyük bakır üreticilerinden Peru’da artarak devam eden hükümet karşıtı gösterilerin, bu önemli metalin fiyatlarını daha da artıracağından kaygı duyuluyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rumelihisarı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022!

Arsa payı hatalı ve eksik yazılmış olan kat mülkiyeti veya kat irtifakı sahipleri bir dilekçe ile arsa payı düzeltme davası açabiliyor. İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022...

Emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi!

Emlak vergisinde sıfır oran uygulamasından yararlanabilen ancak bundan habersiz olanlar ödedikleri vergilerin iadesini alabiliyor. İşte emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi...

Kentsel dönüşüm itiraz dilekçesi 2022!

Bina sakinleri oturdukları binanın riskli olarak tespit edilmesi halinde itiraz etme hakkını kullanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm itiraz dilekçesi 2022...

Sussex Düşesi Meghan Markle Haberi

Sussex Düşesi Meghan Markle

Amerikalı oyuncu Meghan Markle, Prens Harry ile evlenip Kraliyet Ailesi'ne girdi. 8 aylık hamile olan Sussex Düşesi Markle, son olarak eltisi Kate Middleton ile anlaşamadığını söyleyip Frogmore House'un arazisindeki kır evine taşınmaya karar verdi.

Takvim'de yer alan habere göre; Asi gelin olarak anılan Markle'ın yeni evi için tam 3 milyon sterlin masraf yaptığı iddia edildi. Hatta Meghan ve Harry'nin, evlerinde uçak sesinden rahatsız olmamak için 50 bin sterline ses yalıtım sistemi yaptırdıkları söylendi. Bu durum ise İngilizleri sinirlendirdi.