19 / 04 / 2024

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla kuruldu...

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile S.M. Jabar Al Talabanı tarafından kuruldu.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Kardeş tarafından kuruldu.

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarık Öztürk tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, gayrimenkuller gayrimenkule dayalı işlemler ve menkul kıymetler hakkındaki gelişmeleri sürekli olarak izleyerek şirket portföyünü oluşturmak yönetmek ve gerektiğinde portföyde değişiklikler yapmak portföyü çeşitlendirmesiyle yatırım riskini en aza indirecek biçimde dağıtmak şirket portföyünün yönetimine ilişkin gerekli tedbirleri almak portföyün değerini korumaya ve arttırmaya yönelik araştırmalar yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Rüzgarlıbahçe Şehit Necati Özgel Sokak NO:1 Ata İş Merkezi Kat:3 Yenibosna Merkez Mahallesi Kavak Sokak NO:20 Kat:1 Oda:5 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla...