24 / 04 / 2024

Suudi Almassoud Şirketi

Suudi Almassoud Şirketi

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Suudi Arabistan'da 1300 konutluk proje hayata geçecek! 

Suudi Arabistan 2,9 milyar dolar tutarında yatırımla kurulan turizm geliştirme şirketi ile 1300 adet konut inşa edilecek. 

Suudi Arabistan petrol üretim kapasitesini artıracak!

Suudi Arabistan, ham petrol üretim kapasitesini günlük 1 milyon varil artırmak için milli petrol şirketi Saudi Aramco'ya talimat verdi.

Suudi Arabistan petrol üretimine başlıyor mu?

Suudi Arabistan'ın ulusal petrol şirketi Saudi Aramco, saldırı sonrasında kesintiye uğrayan petrol üretiminin yaklaşık üçte birini, pazartesi sonuna kadar yeniden başlatabileceği bildirdi.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Suudi Arabistan, Oger'in kurtarılması görüşmelerini durdurdu!

Suudi Arabistan hükümetinin, dev inşaat taahhüt şirketi Oger'in, batmasını önlemek için gerekli olan milyarlarca dolarlık borç erteleme görüşmelerini durdurduğu bildiriliyor.

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Liebherr şirketi Mekke'deki vinç kazasını inceleyecek!

Liebherr şirketi, Mekke’deki vinç kazasını araştırmak üzere bir uzmanını Suudi-Arabistan’a gönderdi. Mekke'de bulunan diğer uzmanlarla kazanın sebebini tespit etmeye çalışacağı ancak bunun haftalar almasının beklendiği bildirildi.

Dev petrol şirketi Saudi Aramco'nun başına Prens Selman geçti!

Dünyanın en büyük petrol şirketi Suudi Arabistan devlet petrol şirketi Saudi Aramco'nun başına, ikinci Veliaht Prens Muhammed bin Selman geçti.

Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı!

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. Araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

Suudi Almassoud Şirketi Haberi

Suudi Almassoud Şirketi

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor. Firmanın yöneticilerinden Kadir Değirmenci, CNR Emlak Fuarı'nda yapılan satış anlaşması ile ilgili olarak "Blue Green Projemizi 70 milyon dolar bütçe ile Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattık. Trabzon'da yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların taleplerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor" dedi. 


Yurt...