25 / 04 / 2024

T4 Teknoloji kimin

T4 Teknoloji kimin

T4 Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kaldırı ve Ali Reis Topçu ortaklığıyla kuruldu...    

T4 Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

T4 Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kaldırı ve Ali Reis Topçu ortaklığıyla kuruldu...    

İnşaata yeni teknoloji getirene yatırımda destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Tolga Cengiz tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat projelerinde yeni teknoloji getirene destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda.

Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması netleşti!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurulması netleşti. Eğitim alanındaki dev işbirliği hakkında bilgi veren Bakan Fikri Işık, “Üniversite İstanbul ve Kocaeli arasında, Bilişim Vadisi’nin yakınında inşa edilecek” dedi.

Teknoloji turizmi büyük ilgi görüyor!

Multimedya teknolojisiyle birlikte dijital dünyaya olan merak, bu alanda yeni bir turizm alanı açtı. İnsanlar artık tatil dönemlerinde teknoloji müzelerini, inovasyon merkezlerini gezer oldu.

İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı imar planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi, Ertuğrul Kasacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Mekan34 Yapı Bilişim Teknoloji Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekan34 Yapı Bilişim Teknoloji Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Tayfun Mısırcı, Özcan Mısırcı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 17 Mart'ta Bilişim Vadisi'ni ziyaret edecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde bazı firmaları ziyaret edecek, şirket yöneticilerini Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

T4 Teknoloji kimin Haberi

T4 Teknoloji kimin

T4 Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kaldırı ve Ali Reis Topçu ortaklığıyla kuruldu.

T4 Teknoloji Anonim Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE ENERJİ ÜRETİMİ; 1. Her türlü elektrik ve Elektronik sanayiinin gerektirdiği bilcümle yatırım, tasarruf, ve faaliyetlerde bulunmak her türlü elektronik malzemelerin, elektronik ürünlerin, elektronik devre kapayıcılarının, elektronik devre açıcılarının, dirençlerin, elektronik paketlerin, elektronik kumanda cihazlarının, elektronik cihazların, elektronik cihaz yedek parça ve aksamlarının imalatı ,iç ve dış ticaretini yapmak. elektronik cihaz ve aletlerinin bakım ,onarım, tamir ve servis hizmetlerinin sunulması, 2. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her...