18 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape katıldı mı

Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape katıldı mı

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 12. kez Cityscape'te!

Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan ve Sema Dönmez tarafından kuruldu.

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çakmakoğlu ve Yiğitcan Çakmakoğlu tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape katıldı mı Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape katıldı mı

Türkiye’nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası birçok arenada olduğu gibi Cityscape Global’de de hem katılım hem de ödül geleneğini sürdürdü. Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.


Ödüllü uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, Türkiye mimarlığını küresel arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği projeler, aldığı ödüller ve katıldığı platformlarla başarılara imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, alanında dünyanın en önemli buluşmalarından Cityscape Global 2015’te de bu geleneğini sürdürdü. 


Bu yıl 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve alanındaki en önemli platformlardan biri olan Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, S3A30 numaralı standında sektörün önde gelen isimlerini ağırladı....