18 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlıkın aldığı ödüller

Tabanlıoğlu Mimarlıkın aldığı ödüller

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Tabanlıoğlu Mimarlıkın aldığı ödüller Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlıkın aldığı ödüller


Venedik Bienali Mimarlık Sergisi’nin açılışına paralel olarak, 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Perspective Europe 2018 bünyesinde gerçekleştirilen The Plan ödüllerinde Tabanlıoğlu Mimarlık, Akfen için tasarladığı Bodrum Loft Projesi ile büyük bir başarıya daha imza attı.

Bodrum Loft projesi, dünyanın en çok takip edilen mimari referans yayınlarından birisi olan İtalyan The Plan Dergisi’nin düzenlediği The Plan Award 2018 yarışmasında Turizm Projeleri dalında büyük ödüle layık görüldü.


Uluslararası jüri, yüzlerce projeyi değerlendirdi

Bu yıl dördüncüsü yapılan ödül programına, tasarım aşamasında ve tamamlanmış projeleri kapsayan 20 farklı kategoride, dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce proje başvuru yaptı.

Aralarında Winka Dubbeldam (PennDesign Mimarlık Kürsüsü Başkanı), Benedetta Tagliabue (Prizker Ödüleri Jüri Üyesi), Maurizio Sabini (Drury Universitesi, Mimarlık Bölümü Profesörü) gibi isimlerin de bulunduğu, deneyimli mimar...