23 / 04 / 2024

tahincioğlu ataşehir iletişim

tahincioğlu ataşehir iletişim

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği Ataşehir'de Nidakule Ataşehir Kuzey projesinin ilk etabını satışa çıkardı. Tahincioğlu, Ataşehir'de 5 bin 500 TL'ye ofis satıyor.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir Projesi fiyat!

Nidakule Kayaşehir projesi A+ofis kulesi olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede Emlak Konut GYO güvencesi bulunuyor...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde teslimler 2020 yılında yapılıyor...

Tahincioğlu Nidapark Evleri iletişim bilgileri!

Yaşamın 2020 yılında başlaması beklenen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı Evleri'nde satış fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Proje 68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip...

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

tahincioğlu ataşehir iletişim Haberi

tahincioğlu ataşehir iletişim

İlk etabında 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir'de metrekare satış fiyatları ise 5 bin 500 TL'den başlıyor. 30 katlı ofis kulesi ile 3 katlı yatay ofislerin yer aldığı projede 135 metrekareden başlayan modüler ofisler 1150 metrekareye kadar büyüyebiliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeden KDV dahil 600 milyon TL satış geliri beklediklerini belirtti. Tahincioğlu, bundan sonra emak GYO ihalelerine daha agresif bir şekilde katılacaklarını kaydetti. Bugüne kadar 1.5 milyon metrekare inşaat tamamlayan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün halka açılma planları hakkında da konuşan Özcan Tahincioğlu, "Üç yıl içinde GYO olup halka açılma planımız var" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alparslan Çalım ise projede çalışanlar için 6 bin 200 metrekarelik teras bahçe yaptıklarını...