24 / 04 / 2024

Taki Akbulut

Taki Akbulut

Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Taki Akbulut tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

İzmir Sarpıncık’taki RES inşaatı devam ediyor mu?

İzmir 1. İdare Mahkemesi Karaburun Sarpıncık’taki Rüzgar Enerji Santrali inşaatının dayanağı olan imar planlarını 24 Mart’ta iptal etmesine rağmen bölgedeki inşaat çalışmaları son sürat sürüyor.

Jennifer Lopez Los Angeles’taki malikanesinin fiyatını düşürecek!

Jennifer Lopez’in, Los Angeles’taki malikanesi alıcı bulamıyor. 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkan saray yuvasını bir türlü satamayan Lopez, fiyatı düşürme yoluna gidiyor.

Uma Thurman New York'taki evini 6. 25 milyon dolara satışa çıkardı!

Uma Thurman, New York'taki evini satışa çıkardı. Mahmattan'ın en gözde semtlerinden birinde bulunan yüksek tavanlı ve 3 yatak odası dubleks daire için Thurman'ın istediği fiyat 6. 25 milyon dolar.

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

Chris Hemsworth, Los Angeles'taki iki evini sattı!

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı.

İşte Kobra Murat'ın Balat'taki evi!

Romanların Prensi olarak anılan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Kobra Murat'ın Balat'taki evi görenleri şaşırttı.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki evi!

Türk sinemasının usta isimlerinden Oya Aydoğan, Ulus'taki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Antika biriktirmeyi sevdiğini söyleyen Oya Aydoğan, mavinin uğur getirdiğine inanıyor.

New York’taki 4 milyar dolarlık Oculus projesinin ön açılışı yapıldı!

New York’taki Dünya Ticaret Merkezi'nin bulunduğu bölgede bir anıt istasyon binasının ön açılışı yapıldı. Oculus diye adlandırılan bu anıt projenin içinde, tren ve metro istasyonları ile alışveriş merkezi var.

Uşak'taki 450 milyon TL'lik dönüşüm bu yıl tamamlanacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'taki projelerini anlattı. Her mahalleye özel çalışmalarının olduğunu söyleyen Cahan, Uşak'taki görevinde önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Emlakçılardan Türkan Şoray'ın Beşiktaş'taki evine yoğun ilgi!

Emlakçılar Türkan Şoray'ı canından bezdirdi. Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı evini 15 milyon liraya satacağı haberlerde duyurulunca emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm." dedi.

Taki Akbulut Haberi

Taki Akbulut

Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Taki Akbulut tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içi ve yurt dışındaki resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt işleri.


Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Eyalet Sokak,...