25 / 04 / 2024

Taksim 360 ofis bloğu

Taksim 360 ofis bloğu

Türkiye’nin kamu-özel sektör iş birliğinde hayata geçirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360’ta, ilk etabı oluşturan ofislerin anahtar teslimi gerçekleştirildi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Taksim 360 projesi 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Taksim 360 Projesi'nin büyük bir kısmının 2021'de, tamamının ise 2022'de tamamlanacağını belirtti...

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, stanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parselde yer alan Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporunu yayınladı...

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı!

Türkiye’nin kamu-özel sektör iş birliğinde hayata geçirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360’ta, ilk etabı oluşturan ofislerin anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Taksim 360, yabancıların çekim merkezi olacak!

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye inandığını ve gayrimenkul yatırımlarının arttığını söyledi..

Taksim Ofis Lamartine 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi'nde yer alan Taksim Ofis Lamartine değerleme raporunu yayınladı...

Taksim 360 Avrupalı yatırımcının gözdesi oldu!

Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360 Avrupalı yatırımcının da gözdesi oldu.

Taksim 360 ofis bloğu Haberi

Taksim 360 ofis bloğu

Beyoğlu Belediyesi ve Çalık Holding iştiraklerinden Gap İnşaat’ın iş birliğiyle inşa edilen, Türkiye’nin kamu-özel sektör ortaklığında gerçekleşen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360’ta, ilk etabı oluşturan ofislerin anahtar teslimi 22 Mart Cuma günü düzenlenen törenle yapıldı. 

Törene, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, GAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Taçyıldız, Ortodoks Cemaati Ruhani Lideri ve Patrik Vekili Yusuf Çetin’in yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katılım gösterdiler. 
modern mimariyi harmanlayan prestijli konseptiyle odak noktasında

Yatırım değeriyle ön plana çıkan, bu nedenle yerli ve yabancı yatırımcıların odak noktası haline gelen Taksim 360 ofis alanları, 63 ila 630 metrekare arasında değişiyor. 

Projenin yüzde 10’luk bölümünü oluşturan ve satışa çıkarılan ilk...