24 / 04 / 2024

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.



Hilton, Türkiye'de geliştirme aşamasında olan 100’üncü oteline ulaşmanın başarısını kutluyor. Butik ve şık konseptiyle öne çıkacak olan Canopy by Hilton İstanbul Taksim’in Çalık Holding A.Ş. ile imzalanan anlaşma kapsamında 2023 yılında hizmet vermesi hedefleniyor. Öte yandan anlaşma, markanın Türkiye'de faaliyet gösteren ya da geliştirme aşamasında olan asırlık otelleriyle elde ettiği büyük başarıyı tescilliyor. 

Canopy by Hilton İstanbul Taksim, konut alanları, ofisleri, ticari üniteleri ve alışveriş bölgeleriyle yapım aşamasında olan büyük bir kentsel dönüşüm projesi olan Taksim 360'ın kalbinde konumlanıyor. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yanında yer alan tesis; Karaköy, Nişantaşı ve İstanbul boğazına çok yakın bir mesafede bulunuyor. Tesisin konumu, Canopy markasının dünya genelinde şehirlerin en çok tercih edilen semtlerinde faaliyetine devam eden oteller sunma misyonunu yansıtıyor.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

İstanbul'un gözde noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nin hemen yanında bulunan otel, şehrin canlı şehir hayatını deneyimleme olanağı sunuyor. Ayrıca zamanda konuklar, tesisin metro istasyonuna yakınlığı sayesinde şehir içinde kolayca seyahat etme fırsatı sağlıyor.

Benzersiz tasarım özellikleri, 110 odalı Canopy by Hilton İstanbul Taksim'e farklı bir kişilik ve çekicilik kazandırmayı hedefliyor. Üç restoran, bir ikonik bar ve otelin merkezi olarak hizmet verecek Canopy Central konsepti ile konuklara mükemmel bir tatil deneyimi sunacak tesiste iş amaçlı seyahat edenler için de toplantı odası ve yiyecek-içecek servisi yer alıyor. İşte Hilton yöneticilerin yeni otel hakkındaki değerlendirmeleri...


Geri Dön