19 / 04 / 2024

Talas imar çalışması

Talas imar çalışması

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Rize'deki 11 yayla için imar planı çalışması!

Ride'de Ayder Yaylası'na alternatif olarak aranan yeni yerler belirlendi. Ayder benzeri 11 yayla için 'Koruma İmar Planı' çalışması başlatıldı.

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Kızılırmak Projesi için 4 milyon metrekare alanda imar çalışması başladı!

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyon metrekare alanla ilgili imar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Bilecik Pazaryeri'nde yeni imar çalışması başladı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Belediye tarafından 190 dönümlük alanda yeni imar çalışması başlatıldığı açıklandı.

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.

Kırcami'de parselasyon çalışması şeffaf şekilde olacak!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami'de imar plan süreçlerini tamamlanmasını ardından kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan bölge muhtarlarına parselasyon çalışmasının açık ve şeffaf şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Kayseri Talas'ta imar çalışmaları sırasında 2 binden fazla yapı denetlendi!

Zengin tarihi ve kültürel mirasa sahip Talas Belediyesinin bu değerlerini korumak, restore etmek ve geleceğe taşımak için başlattığı yeni koruma amaçlı imar çalışmasında 2 binden fazla yapı tarandı. Taramanın ardından tescile uygun görülenler belirlendi.

Bakırköy Carousel AVM'de imar tartışması!

Yıllardır AVM olarak hizmet veren Bakırköy Carousel AVM binasının ön tarafına çıkma kafeler yapılmaya başlandı. Bitmek üzere olan ve anayola kadar yaklaşan inşaat çalışması için imar tartışması da başlamış durumda.

Talas imar çalışması Haberi

Talas imar çalışması

Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasını tamamladı. 2,5 yıl süren imar planının sadece Kayseri'ye değil, Türkiye'ye de yenilikler sunacağını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ayrıca bu çalışma ile kentsel dönüşüm problemlerinin de çözüleceğini belirtti. Talas'ın imar durumu ile ilgili 2,5 yıl üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, "Bu konuda yapılan çalışmayla diğer eksiklerin de giderilerek bu yıl içerisinde özellikle eski yapı bloklarına kentsel dönüşüm bekleyen vatandaşlarımıza büyük müjde olacak. Büyük bir sorunu çözecek yeni yapılaşmaların önünü açacak ve eski yapı bloğunun temizlenmesini sağlayacağız" dedi.


Başkan Palancıoğlu, Talas'ta 1990'lı yıllarda büyük kapsamlı genel imar revizyonunun yapıldığını ifade ederek, "2014'ün sonundan itibaren başladığımız bir çalışmayı sonlandırmak üzereyiz. Bu çalışma ile Talas'ın birikmiş imar sorunlarının birçoğu halledilecek. Sadece...