26 / 04 / 2024

Talha Haksever Mimarlık adres

Talha Haksever Mimarlık adres

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talha Haksever tarafından kuruldu. 

Tku Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Tku Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe’de 320.000,00 TL sermaye bedeli ile Talha Kemal Uzun tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Talha Kalın tarafından kuruldu.

Smetri Mühendislik Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Smetri Mühendislik Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Erdoğan tarafından kuruldu.

DBY Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

DBY Mimarlık Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Talha Battal  tarafından tarafından kuruldu.

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talha Haksever tarafından kuruldu. 

Mustafa Gönüllü, Adıyaman Mimarlık Fakültesi inşaatını inceledi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Talha Haksever kimdir?

Mimar Talha Haksever kimdir? Mimar Talha Haksever bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Talha Haksever, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Talha Haksever...

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Talha Haksever Mimarlık adres Haberi

Talha Haksever Mimarlık adres

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talha Haksever tarafından kuruldu. 

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü mimarlık,iç mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, proje ve uygulamalarını yapmak, teknik müsavirlik hizmetleri olarak teknik hesaplar, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek. b. Yurt içinde ve yurt dısında resmi ve özel sektöre ait her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.

Talha Haksever Mimarlık Limited Şirketi adres: Balmumcu Mah.Kara Hasan Sk. Ar Apt.A Blok No:1/6...