28 / 03 / 2024

Talya Gayrimenkul Değerleme

Talya Gayrimenkul Değerleme

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Kuzey Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş, Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Talya Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ie anlaştı.... 

Ata Gayrimenkul Ordu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ordu gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Düzce gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Ata Gayrimenkul Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi, Ömer Ali Anbar Şube Müdürlüğü'nde 270 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Babür Berksan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ökkeş Fatih Akyurt Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi açıldı!

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi, Mehmet Kaya Şube Müdürlüğü'nde 330 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Talya Gayrimenkul Değerleme Haberi

Talya Gayrimenkul Değerleme

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerinin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuz;

Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği;

Portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Kuzey Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına,

2019 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıklar için de "Talya Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile "Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'den değerleme hizmeti alınmasına karar...