19 / 04 / 2024

tam kapanma konut satışları

tam kapanma konut satışları

Mayıs ayına ilişkin konut satış rakamları önceki gün açıklandı. Konut satışları Mayıs ayında  59 bin 166 olarak kaydedildi. Satışlar önceki aya oranla yüzde 38.28 azaldı. 

Çin'de konut fiyatları tam 9 aydır düşüyor!

Büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'de gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel şekilde konut fiyatları da tam 9 aydır düşüş gösteriyor. 

TOKİ'den Ocak 2024 müjdesi geldi! 4 şehre tam 700 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika Ocak 2024 müjdesi geldi. 4 şehirde tam 700 yeni konut inşa edecek olan TOKİ, projelerin ihalelerini ay sonuna kadar gerçekleştirecek.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi daha ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 717 adet konut ve 19 adet dükkan bulunuyor.

TOKİ'den tam 43 ilde dev fırsat! Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 43 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle konut satacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Mersinlilere tam 550 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin'de tam 550 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Belediyeden büyük fırsat: Tam 30 konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

tam kapanma konut satışları Haberi

tam kapanma konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs 2021 konut satış rakamlarını açıkladı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Mayıs ayında konut satış rakamları geçen yılın aynı ayına göre 16.2 artarak 59 bin 166 olarak kaydedildi. Önceki aya oranla ise konut satışları  yüzde 38.28 azaldı. 

Bu dönemde kredili konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 42.9 azalarak 10 bin 560’a gerilerken, peşin ve senet gibi diğer konut satışları yüzde 49.8 artarak 48 bin 606’ya çıktı. Türkiye'de ilk kez satılan konut sayısı önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8 artarak 18 bin 204 olarak kaydedildi. İkinci el konutlar ise 2020'nin Mayıs ayına oranla yüzde 20.2 artarak  40 bin 962 oldu. Yabancılara yapılan konut sayısı ise 1.776 olurken yüzde 106,5 oranında yükseliş yakaladı. 

Son 1...