29 / 03 / 2024

tanap Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları

tanap Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi, geçtiği güzergah üzerindeki 6 projeye 14 milyon TL fon desteği sağlayacak. TANAP ‘Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları'yla geçtiği yerlerdeki yerleşimlere olumlu bir katkı sağlayacak.

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemleri zamlandı! Çocuklu ailelere her ay ne kadar ödenecek!

2024 senesine girilmesi ile beraber, memur maaş katsayısındaki artışın etkisi ile sosyal yardım ödemeleri de güncellendi. Buna göre, Yaşlılar, engelliler, hastalar, yakınlarına bakanlar ve aileler için önemli olan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı da bu zamlardan etkilenecek. İşte haberin deta

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi kapsamında hesaplara 582 milyon TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 582 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Yüzde 17,55 zam geldi! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinden kimler yararlanacak? Kasım 2023 SED ödemeleri yapıldı mı?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerine Temmuz 2023'te yüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Peki zamlı ödemeler hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Sosyal ve ekonomik destek (SED) ekim ayı ödeme takvimi: Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek sağlıyor. Peki, Zamlı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi ne kadar? SED yardımı başvuru şartları neler?

Devlet dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yardımında bulunuyor.

Müjde zamlı sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı! Hemen şimdi PTT'den çekebilirsiniz...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda dar gelirlilerin çocuklarına sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek parası hesaplara yattı. İşte detaylar...

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

Aile Bakanlığı Sosyal Ekonomik Destek ödemelerine okkalı zam yapacak mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilere Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinde bulunuyor. Destekten faydalananlar SED ödemelerine zam gelip gelmeyeceğini sorguluyor.

Aile Destek Programı 2023 Nisan müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2 bin 59 TL ve 3 bin 708 TL  yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin devam edeceğini açıkladı. Çocuklara yönelik olarak sunulan bu ödemeler, 2.059 TL ile 3.708 TL arasında değişen tutarlarda hesaplara yatırılacak.

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL  yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuklara yönelik olarak verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin devam edeceğini açıkladı. Bu ödemeler kapsamında, hesaplara 2.059 TL ile 3.708 TL arasında değişen miktarlarda ödemeler yapılacak. Ayrıntılar şu şekildedir...

tanap Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları Haberi

tanap Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), geçtiği güzergah üzerinde yürütülen Sosyal ve Çevresel Yatırım amaçlı 6 projeye 14 milyon TL fon desteği sağlayacak.


Azerbaycan’ın Şahdeniz-2 Sahası’ndan çıkarılan doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), güzergahı üzerinde bulunan yerleşimlere olumlu bir katkı sağlamak amacıyla planladığı ‘Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları’nı uygulamaya başladı.


1850 km’lik uzunluğuyla Türkiye’de 20 il, 67 ilçe ve yaklaşık 600 köyden geçen TANAP, doğrudan yatırım yapmak istediği ve programın öncelik alanları arasında yer alan 6 projeye 14 milyon lira kaynakla destek olacak.


Sözleşmeler kapsamında, 2019 yılında tamamlanması planlanan projeler ve uygulayıcı kurum ile kuruluşlar şöyle sıralandı:


Habitat Derneği - HABİTAT Sosyo - Ekonomik Kalkınma Programı,

Öğretmen Akademisi Vakfı - Öğretmenin İzinde,

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi...