19 / 04 / 2024

Tanju Kaya deniz gyo

Tanju Kaya deniz gyo

Deniz GYO, Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının oluşturulmasına karar verdi. Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Kaya  oldu.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Tanju Kaya, Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Deniz GYO, Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının oluşturulmasına karar verdi. Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Kaya  oldu.

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Esra Huri Bulduk Kaya, Deniz Umut Eker, Serdar Çağnıs imzasıyla Özlem Saadet Işıl imzasıyla kuruldu.

Rize- Artvin Havalimanı için 100 milyon ton kaya gerek!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize- Artvin Havalimanı'nın ihalesinin gelecek yıl yapılacağını söyledi. Karal, havalimanının deniz dolgusu için 100 milyon ton kaya gerektiğini belirtti.

Tanju Kaya kimdir?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Başkan Vekili Tanju Kaya' nın biyografisi...

Kablolu su kayağı Antalya'da turistlerin yeni ilgi odağı oldu!

Manavgat ilçesinde 200 dönümlük alana kurulan 3 suni gölde yapılan kablolu su kayağı tesisleri, deniz, kum ve güneş üçlemesinden sıkılan ve eğlenmek için alternatif arayan turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Tanju Kaya deniz gyo Haberi

Tanju Kaya deniz gyo

Deniz GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun bugün gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının aşağıdaki şekilde oluşturulmasına karar verildi. Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Kaya  oldu.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 02.04.2020 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının aşağıdaki şekilde oluşturulmasına karar verilmiştir.
1) Tanju KAYA              -  Başkan
2) Mehmet AYDOĞDU  -  Başkan Vekili
3) Ali Murat DİZDAR     -  Üye
4) Mehmet ÇİTİL          -  Üye (Genel Müdür)
5) Sinan KAFADAR      -  Bağımsız Üye
6) Muharrem Faik ÖZTUNÇ - Bağımsız Üye 

Kamuoyunun bilgisine...