29 / 03 / 2024

Tanju Polat

Tanju Polat

MMT PLT Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Miktat Polat, Tanju Polat tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta Tuzla'da kuruldu

Polat Ofis Kağıthane!

Komple bina satışı yapılacak olan Polat Ofis Kağıthane projesinin satış süreci yarın başlıyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor.

Polat Ofis fiyatları!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis Kağıthane projesi 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana geliyor. İşte Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis satışa çıkıyor!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi satışa çıkıyor. 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Adnan Polat: TT Arena için çok acele ettim!

Adnan Polat, İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın kendisi ile ilgili ortaya attıkları iddialara çarpıcı cevaplar verdi. Polat, TT Arena'nın açılışındaki konuşması için TOKİ eski başkanı, eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı eleştirdi.

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Tanju Zarkan antik ağaç masa ve mobilyada dünya markası oldu!

Restaurant, hotel ve yaşam mekanlarında, antik ağaç kullanımında sanatı ile bir çığır açan Tanju Zarkan, dünyanın bir çok yerinde kurduğu STEAK HOUSE mekanları ve satın aldığı büyük ve yaşlı ağaçlarla tanınıyor.

Ferda Polat kimdir?

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat kimdir? Ferda Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ferda Polat...

Tanju Kaya kimdir?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Başkan Vekili Tanju Kaya' nın biyografisi...

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Birol Polat: Emlakçı seçiminizi iyi yapın!

Özellikle gayrimenkulün değerini hiçbir zaman düşmeyeceğinin altını çizen Estate Station Ceo'su Birol Polat, ''Ülkemizde toplam yatırımların yüzde 60'ını gayrimenkul yatırımları oluşturmaktadır. Emlakçılarda emlak belgesine dikkat edilmelidir.

Tanju Polat Haberi

Tanju Polat

MMT PLT Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Miktat Polat, Tanju Polat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


MMT PLT Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MMT PLT Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Başkomutan Caddesi, No:75...