24 / 04 / 2024

Tantitoni cam bardak

Tantitoni cam bardak

Renklerin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren Tantitoni’nin özel tasarımlı İtalyan bardakları, kış sofralarınıza neşe katacak. Bormioli Rocco’nun Sorgente serisi cam bardakları, özel tasarımı ve renkleriyle sofralarınıza farklılık getirecek...

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde doğru ve kaliteli cam kullanılmalı!

İstanbul Ticaret Odası Cam ve Cam Ürünleri Komitesi tarafından düzenlenen ‘İTO Cam Zümresi’ kentsel dönüşümde camın yeri, kullanımı, ekonomik ve sosyal etkilerini masaya yatırdı.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gürallar'dan cam ambalaja ve turizme yatırım!

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.

Tantitoni cam bardak Haberi

Tantitoni cam bardak

Renklerin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren mutfak markası Tantitoni’nin özel tasarımlı İtalyan bardakları, kış sofralarınıza neşe katacak!

Mutfaklarda rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayan Tantitoni’de, 200 yıllık İtalyan cam markası Bormioli Rocco’nun Sorgente serisi cam bardakları, özel tasarımı ve renkleriyle sofralarınıza sağlık ve farklılık getirecek.

Kış sofralarınıza renk getirecek cam bardakların 300ML ve 460ML olmak üzere 2 farklı boyu bulunuyor. Bormioli Rocco’nun bu şık bardakları Tantitoni’de adedi 13,00 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bormioli Rocco Sorgente bardaklara ve yüzlerce farklı ürüne, Tantitoni’nin Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 36 satış noktasından ve www.tantitoni.com.tr internet sitesinden...