18 / 04 / 2024

Tapu kadastro çalışmaları

Tapu kadastro çalışmaları

Tapu, sürdürülebilir başarıyı ISO 9001 Belgesi ile yönetecek. Vatandaş merkezli bir uygulama olan ISO 9001 Belgesi’ni şuana kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 1073 birimi aldı.

Beklenen oldu! O ilde 2B tapu çalışmaları başlıyor...

Zonguldaklıların büyük heyecanla beklediği 2B tapuları hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Kenttin 7 ilçesinde 2/B çalışmalarını ihaleye çıkardı. İşte detaylar...

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte Tapu Kadastro personel alımı şartları!

Tapu Kadastro personel alımı yapacağını duyurdu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alımı yapacak. İşte merak edilen detaylar!

Tapu Kadastro teknik belge harçları 2022!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden alınacak her teknik belge için belli miktarlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, bu sene Tapu Kadastro teknik belge harçları ne kadar oldu?

Tapu Kadastro ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne yapılacak personel alımları mecliste!

Tapu Kadastro ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne 2021 yılında yapılması planlanan personel alımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün inşaatında eylem!

Adana’da depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılmasına karar verilen Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün hizmet verdiği binada çalışan memurlar, sendikaları ile basın açıklaması yapıp, tehlikeli binanın boşaltılmasını istedi.

Tapu Kadastro 1.300 personel alacak!

Tapu Kadastro 1.300 personel alacak. Memur alımı başvuru süreci, 20-29 Haziran tarihleri arasında tamamlanacak.

Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro çalışanlarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Tapu ve Kadastro çalışanlarına şu şekilde seslendi; "Sizden iki istirhamım var, birincisi lütfen gelen insanlara güler yüzlü davranın. İkincisi teknolojiyi çok yakından takip etmelisiniz"

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde 52 kişi görevden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda FETÖ irtibatlı 70 personelin görevden uzaklaştırıldığı, Bakanlıkta yeni görevden uzaklaştırmalarla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Isparta'nın tapu sorunu meclise taşındı!

Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da orman kadastro çalışmaları sebebiyle açılan tapu iptal davalarına ilişkin sorunları Meclise taşıdı. Bakır hazırladığı sorularının Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıt verilmesini talep etti.

Antakya Alahan'da 229 dönümün kadastro çalışması tamam!

Sarı, " Vatandaşlarımızın bu mağduriyetini gidermek için merkez Antakya ilçesi Alahan Mahallesi'nde bulunan ve 1926'da kadastro harici bırakılan alanın tespitini yaptık. Bu alanda 229 dönümlük bölümün kadastro çalışmalarını tamamladık." dedi.

Tapu kadastro çalışmaları Haberi

Tapu kadastro çalışmaları

Tapu Genel Müdürlüğü ISO 9001ile vatandaş memnuniyetinin artması, kalite bilincinin oluşması, sistematikleşme, etkinlik ve üretkenlik artışı ve çalışanların kalite bilincinde artış sağlanması gibi birçok alanda hizmet verecek. Bu kapsamda Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları sonucunda Genel Müdürlüğün, 13 merkez birimi, 22 Bölge, 957 Tapu ve 81 Kadastro Müdürlüğü olmak üzere toplam 1073 birimi TS EN ISO 9001:2008 KYS ve IQNET belgesi aldı. Genel Müdürlük, 2013 yılında, 166. kuruluş yıldönümünde aldığı belgenin sürekliliğini sağlamak amacıyla TSE ile ortak çalışmalarını aynı heyecanla sürdürüyor.


Genel Müdürlük, vatandaşların memnuniyetini artırmak ve daha verimli hizmet sunabilmek adına bünyesinde iyileştirme mekanizmalarını sürekli çalıştırıyor. Bu kapsamda ISO Kalite Yönetim Sitemine geçen Genel Müdürlük, daha dikkatli bir odaklanma sağlayarak sunmuş olduğu hizmetlerin kalitesini üst seviyelere taşıdı.


ISO 9001 Belgesi, ürün...