24 / 04 / 2024

tarabya life konut teslimleri

tarabya life konut teslimleri

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ferahevler'de hayata geçirilen Tarabya Life projesinde 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Deniz GYO Tarabya'daki konut projesi için imzayı attı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer'in Tarabya Mahallesi'nde proje geliştirmek amacıyla kat karşılığı inşaat sözleşme imzaladı..

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Tarabya Life Ferahevler daire fiyatları!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ferahevler'de hayata geçirilen Tarabya Life projesinde 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Tarabya Life güncel fiyat listesi 2017!

Tarabya Life projesi Uzman-Svot Yapı Ortaklığıyla hayata geçirildi. Teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak olan Tarabya Life projesinde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor...

Tarabya Life Ferahevler teslim tarihi!

Tarabya Life projesi, Uzman-Svot Yapı ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinatla 60 ay faizsiz ödeme imkanı bulunuyor...

Tarabya Life Projesi Ferahevler ödeme seçenekleri!

11 blok olarak yükselen Tarabya Life Konutları'nda fiyat listesi 1 milyon 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 tarihinde yapılacak...

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

tarabya life konut teslimleri Haberi

tarabya life konut teslimleri

11 blokta toplam 256 konuttan meydana gelen Tarabya Life projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Tarabya Life projesi 15 bin 300 metrekare alana sahip. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleks daire alternatifleri sunulan Tarabya Life Konutları'nın büyüklükleri 1 metrekare ile 297 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Sarıyer'e bağlı Ferahevler bölgesinde yer alıyor. Tarabya Life projesi Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


Tarabya Life Ferahevler daire fiyatları!

1+1 1 milyon 200 bin TL'den  2+1 2 milyon TL'den başlıyor. Proje jakuzili yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, sauna gibi olanaklar da bulunuyor. 


Tarabya Life Konutları için yüzde 40 peşinat verildiğinde teslime kadar kişiye özel ödeme yapılabiliyor. Projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar vade yapılabiliyor. 


Tel: 0212 202 99 66 

Web: http://tarabyalife.net 

Gizem...