29 / 03 / 2024

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri izmir büyükşehir belediyesi

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri izmir büyükşehir belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

Turan Konak, Çevre ve Şehircilik Yerel Yönetimler Genel Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne Turan Konak getirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle bir çok kurum ve kuruluşun devir işlemleri devam ederken  bunlardan en dikkat çekeni, Boğaziçi İmar Kurulu oldu. Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Cer İstanbul: Tarihe saygılı bir proje!

Ege Yapı ve Emlak Konut, İstanbul'un en köklü yerleşim yerlerinden biri olan Yedikule'de çok özel bir projeye, Cer İstanbul’a imza atıyor…

Yatırım için doğru zaman mı?

Emlak Konut olarak önümüzdeki dönemlerde tarihe ve doğaya saygılı olan ayrıcalıklı projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: "Bu süreçte her şey yapılır bizim ülkemize ve ülkemizin geleceğine güvenimiz tamdır." dedi.

Murat Saygı, Gül Gölge'ye iki ev verdi!

Sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. 

Antalya Aksu- Çalkaya'nın imar sorunu tarihe gömülüyor!

Aksu- Çalkaya'nın imar sorununu tarihe gömecek Sulh name Bakanlar Kurulu’nda imzalandı.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri izmir büyükşehir belediyesi Haberi

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri izmir büyükşehir belediyesi

İzmir’de tarihi mirasa hak ettiği saygının gösterilmesi ve tarihi yapıların korunmasını teşvik için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2003'ten bu yana düzenlenen “Tarihe Saygı / Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başlarken, son başvuruların 17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde alınacağı belirtildi.


“Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri Yarışması”na katılmak isteyenler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin http://tarihesaygi.izmir.bel.tr/ adresine girerek, form edinip doldurdukları formları, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Tarih Proje Merkezi Konak Mahallesi, 848 Sokak No: 77 - 79 Kemeraltı - Konak adresine elden ya da postayla teslim edebilecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise web sitesinden ya da 293 39 84 / 293 16 13 no’lu telefonlardan da yararlanabiliyor.

2 bölge yarışacak


İzmir Büyükşehir, yeni yasa ile sınırlarının genişlemesinden dolayı, başvuruları daha ayrıntılı değerlendirmek için 3 bölge...