24 / 04 / 2024

Tarihi Göztepe İstasyon Binası

Tarihi Göztepe İstasyon Binası

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Kazlıçeşme Göztepe arası 15 dakikaya iniyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açılmasına günler kalan Avrasya Tüneli'yle ilgili "20 Aralık'tan itibaren inşallah araçlar, Tarihi Yarımada'yı gezmeden yaklaşık 15 dakikada Kazlıçeşme'den Göztepe'ye gidebilecek hale gelecek" dedi.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

Pırlanta Göztepe Evleri Kadıköy teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Evleri Kadıköy projesinde dairelerin fiyatları 512 bin liradan başlıyor. Erkan İnşaat'ın projesi Pırlanta Göztepe Evleri'nde sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 30 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor...

İstasyonpark Göztepe teslim tarihi!

İstasyonpark Göztepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. İstanbul Kadıköy'de yer alan İstasyonpark Göztepe projesi 2017 yılı yazında teslim ediliyor...

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Göztepe Pırlanta Residence teslim tarihi!

Göztepe Pırlanta Residence teslim tarihi Mayıs 2017 yılı olarak belirtiliyor. Erkan İnşaat projesi Pırlanta Göztepe Kadıköy'de peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor...

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Pırlanta Göztepe Residence projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlayarak yükseliyor...

Tarihi Göztepe İstasyon Binası Haberi

Tarihi Göztepe İstasyon Binası

 Restorasyonu sona eren Tarihi Göztepe İstasyon Binası, "Göztepe TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak yarın hizmete girecek.

14.00'te gerçekleşecek açılış töreninin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için eğlenceli oyunlar, yarışmalar, palyaço ve maskotların yer aldığı animatör gösterileri ile yüz boyama, origami, kumaş boyama ve çamur atölyeleri yapılacak.

Çeşitli sebeplerle asli fonksiyonunda kullanılamayan gar ve istasyonlar, ihtiyaç duyulan alanlarda değerlendirilmek üzere, kültür-sanat merkezlerine dönüştürülüyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarından (TCDD) yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sonucu, Tarihi Göztepe İstasyon Binası'nın restorasyon çalışmaları tamamlanarak, Göztepe TCDD Kültür Sanat Merkezi'ne dönüştü.

EĞİTİM VE KÜLTÜR FAALİYETLERİ BİR ARADA OLACAK

Kadıköy Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde, 235 metrekare kapalı alana sahip yapı, sergi salonu şeklinde...