19 / 04 / 2024

Tarihi Moda İskelesinin restorasyonu mu durduruldu

Tarihi Moda İskelesinin restorasyonu mu durduruldu

Tarihi Moda İskelesi'nde restorasyon skandalı yaşandığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı. İBB bünyesindeki Beltur AŞ tarafından işletilen 100 yıllık yapıda, restorasyon çalışmalan sırasında hatalar yapıldığı iddia edildi.

Son Moda MaxiPuan Kampanyası! Alışveriş yapan herkese 150 TL! Son tarih 31 Ocak 2023!

İşCep veya Maximum Mobil’den yapılacak alışverişlere Son Moda MaxiPuan Kampanyası kapsamında herkese 150 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023!

Moda'daki tarihi köşk 16.5 milyon TL'ye satılıyor! 

Kadıköy Moda’da bulunan, 4 katlı, 14 odalı ve 13 tarihi köşkten biri olan köşk 16.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı!

Şubat ayı başında aslına uygun yapılmadığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan restorasyonun tamamlanmasıyla Neffes-Kafe adlı bir restoranın işletmesine verilen Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı.

Moda İskelesi'nde restorasyon eylemi!

İstanbul Kadıköy Kent Dayanışması, Kadıköy’ün simgelerinden biri olan tarihi Moda İskelesi’nin aslına uygun restore edilmediği ve kaçak olarak işletmeye açıldığı gerekçesiyle iskele önünde eylem yaptı.

Tarihi Moda İskelesi kiraya verildi!

Yetkililer, Moda İskelesi’nin Şehir Hatları tarafından bir firmaya kiralandığını doğruladı fakat bir şirket ismi vermedi. Restorasyonun da Koruma Kurulu’nun kararı doğrultusunda aslına uygun olarak devam edeceğini belirtti.

Tarihi Moda İskelesi'ndeki restorasyon durduruldu!

Tarihi Moda İskelesi'nde restorasyon skandalı yaşandığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı. İBB bünyesindeki Beltur AŞ tarafından işletilen 100 yıllık yapıda, restorasyon çalışmalan sırasında hatalar yapıldığı iddia edildi.

Moda İskelesi'nde restorasyon çalışmaları durduruldu!

Tarihi Moda İskelesi'nde inceleme başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan iskeledeki çalışmalar, şimdilik durduruldu. Anıtlar Kurulu da tespit için Moda İskelesi'ne personel gönderdi.

Sefaköy Toya Moda Evleri teslim tarihi!

Toplam 426 konut ve 36 mağazadan oluşan Toya Moda projesi Toya Grubu imzası taşıyor. Sefaköy Toya Moda Evleri teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Toya Moda Evleri teslim tarihi!

Toya Moda Evleri teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Toya Moda Evleri satış ofisi!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Konutları'nın teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toya Moda Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi!

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi bilgisi için haberimizden faydalanabilirsiniz. Satışların devam ettiği projede daire alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda Sefaköy fiyatları!

Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Toya Moda Sefaköy fiyatları peşin 189 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen projede 486 adet daire yer alıyor...

Moda, tarihi restore ediyor!

Armani, Fendi, Bulgari ve Tods gibi dünyaca ünlü markalar restorasyon işine el attı. Tarihi ve turistik mekânların restorasyonlarına sponsor oluyor, maddi ve manevi destekte bulunuyorlar.

Tarihi Moda İskelesinin restorasyonu mu durduruldu Haberi

Tarihi Moda İskelesinin restorasyonu mu durduruldu

Tarihi Moda İskelesi'nde restorasyon skandalı yaşandığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı. Dönemin ünlü mimarlarından Vedat Tek tarafından 1916-1917 yıllan arasında inşa edilen Moda İskelesi'nde bir süre önce restorasyon çalışmaları başlatıldı. En son İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesindeki Beltur AŞ tarafından işletilen 100 yıllık yapıda, restorasyon çalışmalan sırasında hatalar yapıldığı iddia edildi. 


İddiaların basına yansıması üzerine İBB, restorasyon çalışmalarının geçici süreyle durdurulduğunu duyurdu. Anıtlar Kurulu da iskeleye ekip gönderdi. Moda İskelesi'ne gelen İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklan'nı Koruma Bölge Kurulu görevlileri inceleme yaptı. Moda İskelesi'ndeki restorasyon çalışmalan gerekli incelemelerden sonra yeniden...