19 / 04 / 2024

Tarık Taşdemir

Tarık Taşdemir

Sosi Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Taşdemir, Tancu Taşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

Engin Taşdemir: Belediye başkanları emlakçılık yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

Bakırköy'e Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi geliyor!

Bu sene içerisinde tamamlanarak halka açılması planlanan Bakırköy Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi için 22 Mart'ta ihale yapılacak..

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Ünmar İnşaat Taahhüt Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ünmar İnşaat Taahhüt Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfettin Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Batu İthalat İhracat Turizm Seyahat İnşaat Tarım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İthalat İhracat Turizm Seyahat İnşaat Tarım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Avcı ve Hamdi Selman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Taşdemir, Erkan Arpacı tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sosi Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sosi Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Taşdemir, Tancu Taşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde konut fiyatları 183 bin liradan başlıyor. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesi Aralık 2016'da teslim ediliyor...

Tarık Taşdemir Haberi

Tarık Taşdemir

Sosi Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Taşdemir, Tancu Taşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Sosi Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak Bu arsa veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine her türlü inşaat yapmak. Bunların parsel ifrazını yapıp satmak. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 2- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 3- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel...