29 / 03 / 2024

Tarkan almanya ev

Tarkan almanya ev

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Tarkan Almanya'dan 3 milyon TL'ye villa aldı!

Megastar Tarkan 2004'te 1.5 milyon TL'ye aldığı Beykoz Öğümce Köyü'ndeki çiftlik evini 3 milyon TL'ye sattı. Hemen ardından Almanya Köln yakınlarında 3 milyon TL'ye lüks villa satın aldı.

Tarkan Köln'den ev aldı!

Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor.

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

Almanya'dan ev almak isteyenlere müjde! Konut kredisi faizleri düştü!

Almanya'da konut kredisi faiz oranlarında keskin düşüş yaşandı. Bu yolla konut almak isteyenlere her sene binlerce euro tasarruf sağlamış olacak. 

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Almanya’da kiracı sayısı konut sahibinden fazla!

Avrupa Birliği (AB) ülkesi Almanya'da kiracı sayısı ev sahibinden fazla. AB içinde ev sahibi en fazla olan ülke ise Romanya...

Ev kiralamak çileye dönüştü! 

Son dönemlerde konut sıkıntısı hemen hemen her ülkenin ortak sorunu haline geldi. Konut sorunu yaşayan Almanya’da da ev kiralamak büyük çileye dönüştü. 

Almanya’da konut kiraları 3 yıllığına dondurulacak!

Ev kiralarının astronomik rakamlara ulaştığı ülkelerden biri de Almanya… 41.6 milyon hanenin yüzde 60’ının kiralık evlerde ikamet ettiği Almanya’da koalisyon hükümetinin büyük ortağı SDP, kiracılara “rahat nefes” aldıracak bir kanun tasarısı hazırlıyor.

Almanya’da emlak krizi büyüyor! Sosyal konut açığı çok fazla!

Almanya'da geçtiğimiz yıl ev ve dairelerin kira maliyetleri geçtiğimiz yıllara kıyasla yüzde 5,9'luk bir artış gerçekleştiği tespit edildi. Ülkede 13 milyon vatandaş yoksulluk riski altında. Ve bu makas gittikçe açılıyor.

Almanya'da ev kiraları uçtu! Eylemler başladı!

Almanya'da ev kiralarında fahiş artışlar yaşanırken yerel yönetimler sosyal konutlara önem vermiyor. Bu sebeple pek çok şehirde konut hakkı için eylemler gerçekleştirildi..

Almanya'da öğrenci evlerinin kiraları cep yakıyor!

Almanya'nın 19 kenti için hazırlanan rapora göre, öğrencilerin konut kiraları 2021 yılında geçtiğimiz seneye göre yüzde 1,8 yükseldi. Öğrenciler 30 metrekare büyüklüğündeki ev için su ve yakıt dahil ayda ortalama 515 Euro kira ödemesi yapıyor. 

Almanya’da ev fiyatlarının düşmesi için yeni konut inşaatı önerisi!

Almanya’da yükselen ev fiyatlarına ve kira problemine karşı Yeşiller Partisi’nden somut çözüm önerisinde bulunuldu.

Almanya'daki yüksek konut fiyatları Berlin'de protesto edildi!

Almanya’nın başkenti Berlin'de, ülkede özellikle büyük kentlerde yükselen ev fiyatları protesto edildi. Ülkenin çeşitli bölgelerinden katılım gösterilen gösteride, federal ve eyalet hükümetler, kira yükselişlerine karşı mücadele etmemekle suçlandı.

Almanya'da Türklere ev kiralanmıyor iddiası!

Almanya Berlin'de ev arayan Cem K.'yı sürekli reddeden bir emlak şirketi, Alman adıyla başvurunca evi buldu. Gurbetçi Cem K. konuyu mahkemeye taşıdı.

Almanya'da konut sahibi olmak zorlaştı mı?

Almanya'da ev sahibi olmak zorlaşıyor. Kendi evinde yaşamak Almanya'da giderek bir hayal haline geliyor. Bölgede emlak fiyatlarında son senelerde önüne geçilemeyen hızlı bir artış yaşandı.

Tarkan almanya ev Haberi

Tarkan almanya ev

Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu'nun kızı Liya, 12 Temmuz'da Almanya Moerhs'te dünyaya geldi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, yakışıklı pop yıldızı, eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire alıp tapusunu da eşinin üzerine yaptı. 

Alzey, Tarkan'ın doğup büyüdüğü kasaba. Burada 3 milyon TL değerinde bir çiftlik evi var. Tüm ailesi de orada.

Hediyeye boğuyor

Ailesine karşı bonkörlüğüyle bilinen Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'na aldığı hediyeler daha önce de dikkat çekmişti. Pop yıldızı 2016'da eşi Pınar'a 250 bin liralık tektaş taktı. 2017'de 800 bin liralık Range Rower cip hediye etti. 2018'de Almanya'daki bir alışveriş merkezinde yer alan mücevher mağazasından 350 bin liralık pırlanta bileklik ve yakut küpe...