23 / 04 / 2024

tarkan cevatpaşa arsa

tarkan cevatpaşa arsa

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 335 ada, 1 parselin, Güneyindeki ve Kartaltepe Mahallesi, 21527 parselin kuzeyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

'Yarısı Bizden Kampanyası'nda detaylar belli oldu! 200 bin sınırı getirildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili önemli detayları açıklayan Bakan Kurum, "Dönüşüme girecek konutlarımız 200 bini aşarsa kura yapacağız" diye konuştu...

'Yarısı Bizden' kampanyasında 200 bin konut yerinde dönüşecek! Başvuru 200 bini aşarsa kura çekilecek! 

Kentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının ayrıntıları tek tek belli oldu. Kampanya ile öncelik yerinde dönüşümde olacak. Bu kapsamda 200 bin konutun yerinde dönüşmesi hedefleniyor. İşte merak edilenler... 

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Elinde dolar bulunanlar dikkat! Dolar/TL için kritik seviye ne? İşte o uzmandan nokta atışı rakam!

Uzunca bir süredir 18 TL’ler seviyesinde dalgalanan dolar kurunda yükseliş yaşanacak mı? Peki dolarda kritik seviye ne? Dolar/TL hangi seviyeyi aşarsa yukarı yönlü tetiklenir? İşte konunu uzmanından doları yukarı taşıyacak kritik seviye…

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

O ilde satılık arsa fırsatı! Fiyatı duyanın dudağı uçukladı! 

Mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine  ait, Çanakkale ili, Cevatpaşa Mahallesi, 32 ada 15 parselde yer alan arsanın 6/8 hissesi satılıyor. 173,04 metrekarelik arsanın fiyatını gören şok oldu. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 203 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Arazi kamudan, ev vatandaştan! Ağustos ayında başlıyor!

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti.

tarkan cevatpaşa arsa Haberi

tarkan cevatpaşa arsa

Mega star Tarkan Tevetoğlu ve ablası Handan Menekşe'nin sahibi olduğu HİTT Müzik Prodüksiyon, 2007'de Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi'nde bir arazi almıştı. 5 bin 283 metrekarelik arazinin imarını değiştirmek için daha önce 5 kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) başvuru yaptı. 

Tarkan tarafından akaryakıt istasyonu ve otel yapmak için yapılan başvurular daha önce belediye tarafından reddedildi ve bunun üzerine Tarkan, 6'ncı kez başvurusunu tekrarladı. Fakat teklif onaylanacağı sırada İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol söz alarak ilgili dosyanın komisyona iadesini istedi. Teklif oybirliği ile kabul edildi.

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; Raporun komisyon görüşünde de, başvuranların taleplerinin uygun görülmediği yer aldı. İstediği imar değişikliği bir türlü yapılmayan Tarkan, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Dosyanın neden geri çekildiğine ilişkin ise Meclis'e açıklama yapılmadı.