24 / 04 / 2024

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Tarsus Yenice'ye semt pazarı inşa edilecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yenice Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak eski belediye binasını inceleyen Başkan Can, yapacağı hizmetlerin yerlerini gezdi.

MESKİ Tarsus'ta isale hattını yeniliyor!

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

Tarsus Yeni Mahalle'de dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel dönüşümle ilgili Semt Pazarı’nda Mahalle sakinleri ve müteahhitlerle toplantı yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle’nin hakkettiği konuma gelmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapmaya davet etti.

Tarsus'taki kentsel dönüşüm halka sorulacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretlerinin yenisini Yeni Mahalle'de yaptı. Can, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin fikirlerini alacaklarını kaydetti.

Isparta Itso Ekonomi Kampüsü ve TOBB Mesleki Lisesi'nin açılış töreni yapıldı!

TOBB'un ekonomik desteği ile yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Isparta'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini, Isparta'nın Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak gösterildiğini belirtti.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu'nda tadilat çalışması başladı!

Tarsus’ta 22-23 Aralık tarihlerinde terör örgütü yandaşları tarafından yakılan Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarına başlandı.

İnşaatta Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayanlar için son gün 26 Mayıs!

İnşaat, otomotiv, enerji ve metal sektörleri bünyesindeki 40 meslek dalında “Mesleki Yeterlilik Belgesi" olmayanlar, 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren çalıştırılamayacak.

İnşaat sektöründe 13 milyon kişinin mesleki yeterlilik belgesi var!

İMKON Başkanı Tellioğlu: "Sektörde mesleki yeterlilik belgesi alması gereken 1 milyon kişi var ama şu ana kadar belgelendirilen kişi sayısı 12-13 bin" şeklinde ifadelerde bulundu.

İnşaat Ustaları Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları başladı!

İnşaat işlerinde çalışanlar için 1 Ocak'tan itibaren zorunlu hale gelen İnşaat Ustaları Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları başladı. Sınavlar hem yazılı hemde uygulamalı yapılıyor.

Tarsus'ta bu yıl dev projeler hayata geçecek!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Basın mensuplarıyla biraraya gelen Can, 2016 yılındaki projelerini tek tek anlatarak, az bütçeyle çok iş yapacaklarını belirtti.

Suriyeli avukat Tarsus OSB'de ilaç fabrikası kuruyor!

Suriyeli avukat Reem Kayalı, Tarsus OSB'de ilaç fabrikası kuruyor. Günlük kapasitesi 150 bin kapsül olarak planlanan Casamed isimli şirket, bu yıl üretime başlayacak.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberi

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

9 dekarlık alan üzerinde 24 derslikli ve 3 bağımsız atölyenin bulunacağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 14 milyon ihale bedeli olduğunu belirten Demir, 5 katlı lise inşaatına 4 ay önce başlandığını anımsattı. Tarsus'ta eğitimde başarı çıtasını her geçen yıl yükselttiklerini kaydeden Demir, "Artık meslek lisesi mezunları istedikleri mesleği tercih edebiliyor. Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize sunulan imkânlar mükemmel denecek durumda. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimize fiziki koşulları en üst düzeyde eğitim ve öğretim mekanları hazırlıyoruz" dedi.



Sabah...