28 / 03 / 2024

Taş Yapı ve Birleşik Gayrimenkul yeni projelerinin isiminde anlaşamadı

Taş Yapı ve Birleşik Gayrimenkul yeni projelerinin isiminde anlaşamadı

Bağdat Caddesi’ne komşu 45’er katlı 4 kulelik lüks projede, dairelerin 159’una sahip Taşyapı ‘Four Winds’, 341’ine sahip Birleşik Gayrimenkul ise ‘Park Residences Cadde’ adıyla satışa çıktı.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Taşeron ve kamu işçileri dikkat! Ne kadar zam yapılacak?

Taşeron ve kamu işçilerini yakından ilgilendiren ve büyük bir merakla beklenen maaş zammı için görüşmeler başlıyor. 2021-2022 yıllarında yapılacak olan zammın belirleneceği görüşmeler öncesi hazırlıklar tamamlandı...

Taş Yapı ve Birleşik Gayrimenkul yeni projelerinin isiminde anlaşamadı Haberi

Taş Yapı ve Birleşik Gayrimenkul yeni projelerinin isiminde anlaşamadı

Bağdat Caddesi’nde İstanbul’un değerli arsalarından birinin üzerinde 45’er katlı 4 yüksek blokta yükselen 500 konutluk lüks projenin sahipleri arasında isim krizi çıktı. İstanbul’da Maliye Bakanlığı’nın arazisinde yüklenici Taşyapı İnşaat kat karşılığı olarak aldığı 159 daire için Four Winds ismini kullanırken, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan (ÖİB) Maliye payını ihaleyle 577 milyon liraya satın alan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme şirketi iki kulenin tamamı ve diğer iki kulenin 10’uncu katlarına kadar olan kısmı oluşturan 341 daireyi Park Residences Cadde adıyla satacağını duyurdu.



TAPULARA İKİ HAFTA TEDBİR GELDİ

Açıklama üzerine Taşyapı İnşaat, daha önce kendileri ve Kadıköy Belediyesi tarafından Danıştay 13’üncü Dairesi’ne açılan iki ayrı davada ‘İhale iptali ve yürütmenin durdurulması’ kararını gerekçe göstererek İstanbul 24’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı. Mahkeme, dün ‘davalar sonuçlanıp verilecek karar...