20 / 04 / 2024

taşkent yeni projeleri

taşkent yeni projeleri

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, hazırladıkları çılgın projeler ile Taşkent'in kaderini değiştireceklerini ifade etti. Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Taşkent ilçesi için hazırladıkları çılgın projeleri anlattı.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Peugeot 408 250 bin TL'ye 0,99 faizle satışta! Yeni 408 Mayıs fiyatları ne kadar? Araba alacaklar dikkat! 

SUV kodlarıyla harmanlanmış dinamik silüetiyle dikkatleri çeken Peugeot Yeni 408, bu aya özel 250 bin liraya, 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Yeni 408 Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışları devam eden konut projelerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

taşkent yeni projeleri Haberi

taşkent yeni projeleri

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Taşkent ilçesi için hazırladıkları çılgın projeleri anlattı.'Bu coğrafyalardan bir gönül adamı çıktı. 

Bizler Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile ne kadar övünsek azdır. Hem bizler hem de bölgemiz kendisiyle gurur duyuyor. Başbakanımız, ülkesi için çok fazla çalışan bir gönül adamı. Konyalılar böyle büyük değere sahip çıkmalıdır. Çünkü hem Konya'mızın hem de ülkemizin Ahmet Davutoğlu'na ihtiyacı var. Çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü memleketimizin buna ihtiyacı var.'dedi. 


'TAŞKENT'E ÇILGIN PROJELER 


ARI: 'Taşkent'e görüntü yani görsel anlamda sıkıntılar var. Bunun için Taşkent'e kentsel bir uygulama planı yaptık. 

Taşkent'in merkezinde 5 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm planlarını uyguluyoruz. Ayrıca eskimeye yüz tutmuş binaları yıkacağız ve bunların yerine üç katlı olmak üzere çağdaş, yaşanılabilir yeni binalar inşa edeceğiz. Göze hitap edecek otantik bir ana cadde yapacağız....