28 / 03 / 2024

Taşyapı İnşaat yatırım notu

Taşyapı İnşaat yatırım notu

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greensupport İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ibragımov tarafından kuruldu.

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Şen tarafından kuruldu.

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile eEngin Minqaz tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Taşyapı İnşaat yatırım notu Haberi

Taşyapı İnşaat yatırım notu

Taşyapı İnşaat, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. Taşyapı'nın büyük projelerinin hatırlatılıp mali yapısının çok sağlam olduğu vurgulanarak verilen not, şirketin uluslararası piyasalarda satmak için çıkaracağı bonolara kolaylıkla yatırım yapılabileceğini de tescilledi. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi. Taşyapı'nın hayata geçirdiği projeler hatırlatılıp verilen 'yatırım yapılabilir' notunun, Türkiye'ye de büyük katkı sağladığına dikkat...