18 / 04 / 2024

Taşyapı istanbulda yeni otel mi yapacak

Taşyapı istanbulda yeni otel mi yapacak

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Taşınmaz vergilemesinde yeni yıl tarifesi!

Taşınmazlar üzerinden alınan iki servet vergisi var. Biri emlâk vergisi, diğeri değerli konutlar vergisi. Peki vergi oranları belli oldu mu? İşte taşınmaz vergisinde yeni yıl tarifesi...

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atıldı!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni konutların temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atılıyor!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni binaların temel atma töreni bugün yapılacak.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Yapıforumu yeni üye alımlarına başladı!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonellerin, bilgi alışverişi yaptığı ve mesleki alanda çalışmalarını geliştirebildikleri YapıForumucom yeni üye alımlarına başladı.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşan tarafından kuruldu. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Taşyapı İnşaat'a 467 milyon euro vergi harç istisnası!

Taşyapı İnşaat, geçtiğimiz yıl aralık ayına ilişkin, 467 milyon euro hizmet geliri için vergi, resim, harç istisnası belgesi aldı...

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çoban tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Taşyapı istanbulda yeni otel mi yapacak Haberi

Taşyapı istanbulda yeni otel mi yapacak

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. Emrullah Turanlı'ya ait olan Taşyapı, Mashattan, Four Winds Residence, Almondhill, Altunizade Konakları, Trump Towers gibi projeleri geliştirdi. Altyapı yatırımları da bulunan Taşyapı, yer altı otoparkları, hastane ve okul yatırımları da yapıyor. Firma, Double Tree by Hilton ile turizm sektörüne de girdi. İlk otelini ise İstanbul Kadıköy Moda'da yaptı. Emrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor. E5 Karayolu'nun üzerinde, Haydarpaşa istikametinde 12 bin 257 metrekareli bir arazileri vardı. Bu araziyi Darüşşafaka Cemiyeti'nin açtığı ihaleden 7 milyon dolara satın alan iki ortak, otel yatırımı için hafriyat çalışmalarına başlamış. Duyduğumuza göre yılın ikinci yarısında temel atılacakmış....