27 / 04 / 2024

Taşyapı otel yatırımı

Taşyapı otel yatırımı

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Taşyapı otel yatırımı Haberi

Taşyapı otel yatırımı

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. Emrullah Turanlı'ya ait olan Taşyapı, Mashattan, Four Winds Residence, Almondhill, Altunizade Konakları, Trump Towers gibi projeleri geliştirdi. Altyapı yatırımları da bulunan Taşyapı, yer altı otoparkları, hastane ve okul yatırımları da yapıyor. Firma, Double Tree by Hilton ile turizm sektörüne de girdi. İlk otelini ise İstanbul Kadıköy Moda'da yaptı. Emrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor. E5 Karayolu'nun üzerinde, Haydarpaşa istikametinde 12 bin 257 metrekareli bir arazileri vardı. Bu araziyi Darüşşafaka Cemiyeti'nin açtığı ihaleden 7 milyon dolara satın alan iki ortak, otel yatırımı için hafriyat çalışmalarına başlamış. Duyduğumuza göre yılın ikinci yarısında temel atılacakmış....