16 / 04 / 2024

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyhan Öztorun tarafından kuruldu.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Girginoğlu tarafından kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürol Yamak tarafından kuruldu.

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarı tarafından kuruldu.

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şanlı ve Toygun Yeşilbaş ortaklığında kuruldu.

Pesa Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pesa Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Erten ve Yılmaz Erten ortaklığında kuruldu.

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu. 


Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-   İNŞAAT 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar,her türlü tesisat işleri, her türlü, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. 2- Bina ve inşaatların, eski eserlerin ve surların, yolların ve barajların bakım onarım ve...