19 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.



Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık şimdi de Ortadoğu mimarlık dünyasının en iyilerinin bir araya geldiği The Desing Story tarafından, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hayata geçirdiği projelerle, Ortadoğu mimarlık dünyasının vizyonuna büyük katkı veren Tabanlıoğlu Mimarlık, ekonomik, yenilikçi, verimli tasarım alternatifleri uyguluyor.

Ağırlıklı şekilde Türkiye, MENA ve BDT Ülkelerinde toplamda 120'e yakın mimarla çalışanTabanlıoğlu Mimarlık, yüksek kaliteli kentsel alanlar dizayn etmeyi sürdürüyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

AKM projesi

Mega kent İstanbul olmak üzere birçok farklı kentte projeler tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın projeleri kentsel gelişime ivme kazandırıyor.

Tasarlanan projelerin birçoğu ilk olmaları kaydıyla, yönlendirici ve özendirici özelliklerinin dışında, mimari ve sosyal bağlamda ait oldukları dönemi yansıtıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık son olarak Atatürk Kültür Merkezi projesinde de binanın mimari estetiğinde hiç bir değişiklik yapmadan, kültür ve sanat faaliyetlerine çok daha kolay erişimim sağlanmasını hedefliyor.

AKM'nin inşaatı tamamlanıyor!


Geri Dön