24 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık Ortadoğu'nun en iyi mimarlık ofisi seçildi!

Tabanlıoğlu Mimarlık Ortadoğu'nun en iyi mimarlık ofisi seçildi!

Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu...




Big Project Middle East Awards'teki tek mimarlık ödülü olarak mesleki değeri büyük olan "Yılın Mimarı" Ödülü, bu yıl Tabanlıoğlu Mimarlık'a verildi Ortadoğu'daki kentsel ve mimari gelişmeleri değerlendiren Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu. 


Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den  sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. 


Mimarlık, tasarım, inşaat ve yatırım dünyasından yaklaşık 400 davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende, ödülü Tabanlıoğlu Mimarlık adma Dubai Ofisi Direktörü Alper Alhan aldı. Ortadoğu'nun mimari geleceğinde çağdaş bir düzeyi hedefleyen yarışma komitesi, "bölgede gerçekleştirilen geniş bir yelpazede ve farklı ölçeklerde başarılı projeleri ile mimarlık vizyonuna katkıları" nedeniyle Tabanlıoğlu Mimarlık'ı 'Yılın Mimarı" kategorisinde büyük ödüle layık buldu. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön