25 / 04 / 2024

Big Project Middle East 2013

Big Project Middle East 2013

Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu...

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Big Country'de yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajı! 

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajıyla satışlar devam ediyor.  Peki Big Country'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Big Country satışta! Teslimler Aralık 2024'te başlıyor

Akyapı imzalı Büyükçekmece'de 225 bin 90 metrekarelik arsa üzerine kurulan Big Country projesinde satış baladı. İnşaat çalışmaları devam eden proje Aralık 2024'te teslim edilecek.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Nivars Project müstakil villalarda yüzde 30 peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

Nivars Project imzasıyla Sakarya'da hayata geçirilen projenin kampanya detayları belli oldu. Proje yüzde 30 peşin ya da 60 aya varan vade fırsatıyla satışa sunulacak.

Big Project Middle East 2013 Haberi

Big Project Middle East 2013


Big Project Middle East Awards'teki tek mimarlık ödülü olarak mesleki değeri büyük olan "Yılın Mimarı" Ödülü, bu yıl Tabanlıoğlu Mimarlık'a verildi Ortadoğu'daki kentsel ve mimari gelişmeleri değerlendiren Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu. 


Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den  sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. 


Mimarlık, tasarım, inşaat ve yatırım dünyasından yaklaşık 400 davetlinin katılımıyla gerçekleşen törende, ödülü Tabanlıoğlu Mimarlık adma Dubai Ofisi Direktörü Alper Alhan aldı. Ortadoğu'nun mimari geleceğinde çağdaş bir düzeyi hedefleyen yarışma komitesi, "bölgede gerçekleştirilen geniş bir yelpazede ve farklı ölçeklerde başarılı projeleri ile mimarlık vizyonuna katkıları" nedeniyle Tabanlıoğlu Mimarlık'ı 'Yılın Mimarı" kategorisinde büyük ödüle layık buldu. 


Posta...