29 / 03 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi

Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi

Türkiye’de İstanbul’daki merkezin yanı sıra Ankara Ofisi ile de faaliyetlerini sürdüren Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenada Dubai ve Doha’dan sonra Londra’da da ofis açıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Ortadoğu'nun en iyi mimarlık ofisi seçildi!

Ortadoğu'da tasarım yapan mimarların ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği ödülde, bu yıl Türkiye'den sadece Tabanlıoğlu Mimarlık finalist olarak yer almıştı. Big Project Middle East 2013 ödülleri sahiplerini buldu...

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yağız tarafından kuruldu. 

Topaloğlu Mimarlık Mühendislik Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topaloğlu Mimarlık Mühendislik Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilg  Topaloğlu tarafından kuruldu. 

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlık ofisi

Ulusal olduğu kadar uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer alacak. 

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık, küresel coğrafyada da işleri ile olduğu kadar ofisleri ile de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de İstanbul’daki merkezin yanı sıra Ankara Ofisi ile de faaliyetlerini sürdüren Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenada Dubai ve Doha’dan sonra Londra’da da ofis açıyor. 


Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi 


Fransa’nın Cannes kentinde 10–13 Mart tarihleri arasında bu yıl “Dijital Devrim” ana teması ile 26’ıncı kez düzenlenecek olan MIPIM 2015, gayrimenkul sektörünün öncüleri olan yatırımcıları, geliştiricileri, mimarları, yerel ve kamu yönetimlerinden temsicileri, arazi sahipleri ve tedarikçileri bir araya...