24 / 04 / 2024

tatlıses otel doğtaş mobilya

tatlıses otel doğtaş mobilya

Doğtaş Mobilya, Tatlıses Otel'in yüzde 50'sini satın aldı....

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in evine taşındı!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, dört ay aradan sonra barıştı. Şefkatli, İdo Tatlıses'in Zekeriyaköy'deki villasına taşındı.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

İdo Tatlıses parasını gayrimenkule yatırıyor!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan İdo kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor.

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.

İbrahim Tatlıses İzmir'den otel alacak!

İbrahim Tatlıses'in, Bodrum'daki otelini neden sattığı ortaya çıktı. İbo, doktor tavsiyesi üzerine İzmir'e yerleşecek. Burada bir otel almak için görüşen İmparator, bir katına da kendi yerleşecek.

İbrahim Tatlıses Bodrum'daki otelini satıyor!

İbrahim Tatlıses’e ait Bodrum’da bulunan Tatlıses Konakları, bir süre önce satışa çıkarılmıştı. Ünlü türkücü önceki gün üzerinde apart otel bulunan arazi ve yapı için 6 milyon dolar istediğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses İzmir'de otel alıyor!

Amerika'da geçirdiği ameliyatın ardından 9 gün yoğun bakımda kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in İzmir'e yerleşme planı olduğu ortaya çıktı. Tatlıses, uzun süredir gözünün üzerinde olduğu İzmir'deki My Otel'le ilgili bilgi aldı.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Otelin yeni sahipleri Kuşadası'nda restoran işletmeciliği yapan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel oldu.

tatlıses otel doğtaş mobilya Haberi

tatlıses otel doğtaş mobilya

İbrahim Tatlıses'in Bodrum Bitez'de yer alan Tatlıses Otel'inin yüzde 50'sini Doğtaş Mobilya aldı. Doğtaş, Bodrum 1. İcra Müdürlüğü kararıyla yapılan ihalede, alıcı çıkmayınca,Tatlıses'e zorunlu ortak...