26 / 04 / 2024

TAV ABD ihaleleri

TAV ABD ihaleleri

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

TAV, Küba’da 2 havalimanı için masaya oturuyor!

TAV Havalimanları, Küba'da 2 havaalanının geliştirilmesi ve işletmesi için masaya oturuyor. Küba, 2 milyondan fazla göçmeniyle ABD'de büyük bir diasporaya sahip.

Adnan Menderes Havalimanı'na ABD'den LEED sertifikası!

TAV Havalimanları tarafından inşa edilen ve işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası (LEED) verildi.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü!

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV, Medine projesiyle New York'ta birincilik ödülü aldı!

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat, Medine Projesi ile dünya birincisi oldu!

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV ABD'de ihale kazandı!

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

TAV 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu.

TAV LaGuardia Havalimanı ihalesine teklif vermek için ön yeterlilik aldı!

3 kıtada 11 havalimanının işleten TAV'ın Fransız ortağı Aeroports de Paris ve ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs ile liderlik ettiği konsorsiyum New York LaGuardia Havalimanı ihalesine teklif vermek için ön yeterlilik aldı...

TAV'dan Medine Uluslararası Havalimanı için teşekkür!

Tepe Akfen TAV Havalimanları, Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projesi için bir teşekkür ilanı yayımladı

TAV Havalimanları, Dünyanın en iyisi seçildi!

 TAV Havalimanları'nın 2010 Faaliyet Raporu, ABD'nin New York kentinde düzenlenen Uluslararası Faaliyet Raporları Yarışması'nda Dünyanın en iyisi seçildi …

TAV, Somali'de havalimanı onaracak!

Kuzey Afrika'da çalışan TAV Havalimanları Holding şimdi de Afrika'nın güneyine yöneldi.  TAV Holding CEO'su Sani şžener, 'Güney Afrika, Gana, Kenya ve Tanzanya ile inşaat ve işletme ihaleleri konusunda görüşmelerimiz var' diye konuştu

TAV ABD ihaleleri Haberi

TAV ABD ihaleleri

TAV Havalimanları iştiraki Atü Duty Free, ABD duty free pazarına Houston’dan girdi. ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı. ABD'de havalimanı duty free operasyonu için tercih edilmenin çok önemli olduğunu vurgulayan TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bu başarı sektörel olarak geldiğimiz noktayı bir kez daha ortaya koydu” dedi.


İFM...