26 / 04 / 2024

tav dubai konut projesi

tav dubai konut projesi

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Yapı Komitesi üyeleri, Dubai‘de gerçekleştirilen Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı olan ‘The BIG 5 SHOW 2013’e 30 kişilik bir heyet ile katıldı....

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesinde!

Orta Doğu'nun cazibe merkezleri arasında yer alan Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesine ulaştı...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

tav dubai konut projesi Haberi

tav dubai konut projesi


Gezi kapsamında ilk olarak Dubai Ticari Ataşesi Gülizar Yavaş ile bir araya gelen BUGİAD Yapı Komitesi üyeleri, ‘Birleşik Arap Emirlikleri Yapı Sektöründe İhracat İmkanları ve Devlet Destekleri’ konulu seminere katıldı. Seminerde Dubai yapı sektörünün 2015 yılından itibaren atağa geçeceğini dile getiren Ticari Ataşe Gülizar Yavaş, Abudabi’de büyük ihalelerin tümünün devlet tarafından verildiğine dikkat çekerek Türk firmalarının bu ihalelerde yer almasını istedi. Yavaş, “Yapı sektörü için çok önemli bir pazar olan Dubai’deki iş fırsatlarını Türk firmalarının iyi bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Türkiye’den gelen inşaat firmaları burada başarılı olmak için bizimle ve burada iş yapan Türk firmaları ile sürekli iletişim halinde olmalı.” diye konuştu.


Gezinin ikinci günü Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı ‘The BIG 5 SHOW 2013’e katılan heyet, ilk olarak...