25 / 04 / 2024

Tavit Köletavitoğlu atlas proje

Tavit Köletavitoğlu atlas proje

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Tavit Köletavitoğlu atlas proje Haberi

Tavit Köletavitoğlu atlas proje

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Tavit Köletavitoğlu, 1951 Malatya doğumlu. 1973 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü'nden mezun olan Tavit Köletavitoğlu, bugün Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı.


1973 yılından itibaren kamu ve özel sektörde (Transtürk Şirketler Grubu, Net Şirketler Grubu, Yapı Kredi Grubu) üst düzey yöneticilik yapan Tavit Köletavitoğlu Haziran 1997'de halen başkanlığını yaptığı Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketini kurdu. 


Çeşitli mesleki ve sosyal-kültürel sivil toplum kuruluşlarında (ICC, TESEV, TÜSES, TARİH VAKFI, TAÇ VAKFI vb) üyelikleri ve/veya kurucu üyelikleri bulunmakta olup, bu kurumların bazılarında yönetim sorumlulukları da üstlendi.


1989 yılında üyesi olduğu Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD)'nde, 1992 yılından itibaren İcra Komitesi Üyeliği, 1995 yılından itibaren Başkan Yardımcılığı, 1999-2003 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2003-2007 tarihleri arasında Yüksek...