25 / 04 / 2024

Tayfun Keleş

Tayfun Keleş

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği Güneşli Ginza projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları!

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesi 80 adet konut ve 39 adet dükkandan meydana geliyor.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim!

Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim için 444 41 51 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları!

Teslimlerin 2021 yılında yapılması planlanan Denizİstanbul Evleri 1 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul'a 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları ne kadar?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları ne kadar?

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Tayfun Keleş Haberi

Tayfun Keleş

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu. 


Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...